lördag 20 januari 2018

Åbo dag 2

Det blev en lagom tidig morgon efter en rätt så lång natt, vi kände oss dock rätt så trötta efter allt resande. 
Vi kastade i oss lite morgonmål och satte sedan av mot de andra som åt morgonmål vid ett annat ställe. Dagen löpte på, med olika föreläsningar i olika byggnader. Alla försökte locka oss, vissa var mer övertygande och andra mindre.





För oss blev allt lite mera osäkert eftersom jag nu klart vill studera här i Åbo, logopedi eller psykologi... medan det mesta som intresserar Benjamin endast finns i Vasa. Visst kan man bo i olika städer, säkert skulle det gå bra, att vara gifta och inte ses särkilt ofta...men det är nog inget som låter lockande.

För lite mer rolig information så hade vi 1 år och 4 månaders dag idag (ja, vi firar ännu månader) och det firade vi med lite shopping, god kinesisk mat och myskväll med Talang och dopp. Allt som allt har vi gått över 10 000 steg idag, så jag gissar att motionen skulle bli aningen bättre här 🙈






Nu säger vi godnatt - och hoppas på en skön nattsömn och en fin dag imorgon. Nu  så ber vi att allt ska bli klarare inom kort. Ta hand om varandra❤️❤️



2 kommentarer:

  1. Gifta? Ni är ju inte (knappast) det till hösten?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det har du rätt i, eftersom Benjamin far in i milin nu till sommaren. Så det var nog sen andra året för mig jag tänkte på :)

      Radera