lördag 5 december 2015

LIGHTHOUSE

Vad gör ni denna kväll? Kanske ni skulle komma till lighthouse?😁 Sitter här med några vänner just nu och det skulle inte vara helt fel med lite sällskap🙈
Vid skutnäs bönehus i Jakobstad😊
Förra helgen var det 150 pers, nu ändast ca 10 .. så kom hit nu då!

7 kommentarer:

 1. det var en salig blandning ,faktist i din blogg.ungdomssamlingar ,film,konserter och dans. Som kristen borde vi väl prioritera. Inget illa menat men en tankeställare till oss alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom du är anonym vet jag ju inte säkert, men jag antar att du inte känner mej så bra - på grund av det du skrev.

   Som kristna borde vi prioritera, ja, det ska vi.
   Och det är, som du skriver, en tankeställare till oss alla. Till oss alla. Alla.
   Inte bara till mej.
   Så istället för att slänga sånt på min blogg kan du ju skriva en facebookstatus om det och missionera åt alla.

   Jag vet nog vad mina egna kristna prioriteringar är och jag behöver inte förklara det här.
   Ursäkta men orkar inte skriva ett längre svar nu, jag är upptagen med att sjunga psalmer. Hade!

   Radera
  2. ja nämen oj, film, dans och konserter. satans verk elr hur?

   Det som betyder något är din egen relation till Gud. Så hur skulle de vara om du skulle fråga dig själv, blev du en bättre person för att du dömer Maria? Kom du närmare Gud nu?
   och eftersom du inte kan bedöma vad andra har för relation till Gud, kan du inte heller se ner på någon.
   kristna ska ta hand om varandra, hjälpa varandra. Och ja, såklart, om du ser att någon gör något som går rakt emot vad bibeln säger, då kan du öppna munnen. Men det som du nyss gjorde var att försöka trycka ner någon. och det är inte okej..
   Tack och hej.

   Radera
  3. Du anonym som kommenterat detta. Fy vad man blir lessen.

   Du påstår att anonym 1 dömde Maria. Han/hob skrev väldigt tydligt att de int va nå illa menat.. men kanske du missa den raden?

   Tycker inte heller om detta "Men det som du nyss gjorde var att försöka trycka ner" ..

   Nu skriver du om hur vi som kristna ska ta hand om varandra och så påstår du att nån har dömt och försökt trycka ner Maria.

   Tror absolut inte att anonyma människan menade nått illa alls, o det skrev ju hen också. Att det bara var en tankeställare.

   Personligen tycker jag om kristna som "vågar leva" typ far på bio, konserter osv osv å int bara tycker att allt sånt e fel...

   Gillar Marias blogg myki. Men vila kommenter nu för att ja störd me på att anonym2 påstod att anonym1 dömd..tryckt ner.. fast åtm. int jag alls sir na toki i första kommentaren.

   Radera
 2. Hördu Antonia, du missförstod nog helt klart både "anonym1" och 2. För det första så upplevde jag det som att 1 antydde att Maria gör något fel då hon går på dans och uppträder osv. osv. och det är det ju inte (om man kan kontrollera det).
  Maria har nog säkert koll på det där själv.
  Och om det nu inte var du själv som skrev den första kommentaren så ser jag inte varför du skulle bli så stött p.g.a det jag skrev.
  För det andra vad spelar det för roll att 1 skrev "inget illa menat" om det helt klart var en nedlåtande kommentar? Det är ju bara dumt...
  Sen bibel stället du satt hit har ju inte så mycket med saken att göra, eller iallafall inte om du ska försöka försvara 1. För det lät ju inte precis som att det var av kärlek till Maria som personen skrev kommentaren.
  Jag tyckter personligen inte om sättet "lessare" ser på vissa saker. T.ex. som att det är synd att ha smink, det är synd att gå på bio, och dans är synd och i princip allt är synd. Jag vet själv var gränsen går eftersom själen blir illa till mods då man är på ett sånt ställe som inte passar Guds barn. Men så länge Gud har störst plats i ditt hjärta och du inte går emot hans ord, så tror jag inte att bara för att du går på bio nångång, eller har smink, kommer bli ner skickad till helvetet precis...
  Sånt här är upp till var och en av oss att veta i våra hjärtan om vi gör rätt eller fel. För man vet om man gör något man inte borde.
  Hur som helst, hoppas du förstår bättre nu vad jag försökte uttrycka...

  SvaraRadera
 3. jag skrev,en tankeställare till oss ALLA ,då är också jag med.om man har möjlighet att skriva kommentar så tycker jag att man ska säga sin åsikt och dessutom tillåts det att skriva anonymt.kanske det är bara bra att vi blir påminda ibland ,vart vi är på väg....önskar en fin adventstid

  SvaraRadera