måndag 30 mars 2015

Söndag

Gårdagens söndakväll spenderades med Pappa. Hade nog planerat att gå ut med några vänner, till abc eller dylikt, men det blev inte av.
For istället på promenad med hundarna och pappa, köpte choklad och kollade fotboll. Kollade också The Pacifer senare eftersom det var så länge sen sist.

2 kommentarer:

  1. Hejj! Vill börja med att säga att ja verkligen älskar din blogg! ;) du skriver bra :) Så sluta aldrig blogga! :P såg i nått inlägg längre ner att du är på lchf så nu till frågorna, hur gör du då du äter lchf mat? När började du med lchf? Har du sett nått resultat ännu? Tips på produkter man kan använda? Recept som du tycker är bra på lchf mat? :) skulle vara jättetacksam om du svarade :) //en tjej som vill börja med lchf :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej på dej! :) Oj tack så myki, alltså va snällt, TACK ! <3
      Och nu för att svara, ja jag har börjat med lchf och hittils har det funkat bra. Jag tänkte tillförst börja skriva här men kom sen på att det blir för långt.. så om de e okej så kan jag skriva ett blogginlägg där
      jag svarar på dina frågor :) Är helt slut efter dagen så nu har jag ingen ork, men det dyker upp i morgon! TacK för din kommentar :)

      Radera